Sağlık Bak: Ahududu

Ahududu

Etkileri
  • Kusma önleyici
  • Büzücü
  • Müshil
  • Ahududu yaprağı çayı içecek bir çay olması dahil, tedavi kapsamında ve dışında pek çok kullanım alanı bulmuştur.
  • İshal için iyi bir ilaçtır, kreama ile karıştırıldığında bulantı ve kusmayı giderir.
  • Hamilelikte kadınlar tarafından düşüğü önlemek, sütü arttırmak ve doğum ağrılarını azaltmak için de kullanılır.
  • Vücuttaki toksinleri dışarı atar.
  • Taze ahududu hafif müshil etkiye sahiptir.Taze ve olgun döneminde ahududu yemek çok şifalıdır.
  • Kanı temizler kuvvet ve canlılık verir.
Hazırlanışı ve Kullanım Şekli
60 gram yaprağı suda 15 dk demleyin.Günde 2 bardak alın. Görüntülenme:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder